El cotxe rosa de les quatre nenes

Hi havia un poble on hi havia quatre nenes a les que els hi agradava passejar-se amb un cotxe de color rosa. La mes gran te sis anys i es diu Carmen, la segona te cinc anys i es diu Malena, la tercera te quatre anys i es diu Ivi i la més petita de totes te tres anys i es diu Marta.

Van decidir un dia anar a fer un picnic al parc. Van baixar del cotxe i de una maleta petita van treure unes estovalles, quatre plats, quatre forquilles, quatre ganivets i quatre culleres petites, un cobert per cada una de les nenes.

Després les nenes van portar cada una el pastís que havien preparat: la Carmen va portar un pastís de maduixa, la Malena va portar un pastís de xocolata, la Ivi un pastís de nata i la més petita de totes, la Marta, va portar un pastís de nous. Les nenes van tallar els pastissos i van posar una mica da cada un a tots els plats per poder-los tastar tots.

Al cap d’una estona va passar corrent per allà en Dani, que era el germà de la Marta, i les nenes li van dir: Que vols venir amb nosaltres? En Dani va dir que si i aleshores les nenes li van posar un plat, una forquilla, un ganivet i una cullera petita, van tallar una mica de cada un dels pastissos i els van posar al plat d’en Dani.

Al cap d’una estona va passar corrent per allà l’Aris i les nenes li van dir: Que vols venir amb nosaltres? L’Aris va dir que si i aleshores les nenes li van posar un plat, una forquilla, un ganivet i una cullera petita, van tallar una mica de cada un dels pastissos i els van posar al plat de l’Aris.

I així amb els nens que anaven passant.

Quan tots van acabar de menjar i van jugar una mica al parc van anar tots plegats a la casa de la Raquel on hi havia molts gossos: hi havia un gos blanc petit que es deia Lobito, la seva mare que es deia Paloma i dos gossos que eren blans i negres que es deien Troski i Tango. Van estar jugant amb els gossos i s’ho van passar molt be menys en Tango que no se perquè sempre està enfadat.

Quan es va fer de nit els pares de les nenes les van cridar per anar a sopar i van marxar cap a casa seva amb el seu cotxe rosa, menys la mes petita de totes, la Marta, que va anar a sopar amb el seu germà, en Dani i l’Aris.