Els dracs taronja

Els dracs taronja te dona i dos nens. El drac taronja es el papa, la mama es diu Dragona i els dons nens drac es diuen Flip i Flap.

Els dracs taronja viuen a un castell que te cinc torres, a la primera dorm el drac taronja, a la segona la mama Dragona, a la tercera dormen en Flip i en Flap, a la quarta es on tots els dracs fan caca i a la cinquena es la cuina on mengen.

Cada matí la primera que s’aixeca es la mama Dragona. Se’n va volant a la torre del drac taronja i diu cridant: Desperta drac taronja, que ja es de dia i t’has de llevar!. Després se’n va a la torre d’en Flip i en Flap i diu cridant: Desperteu Flip i Flap que ja es de dia i us heu de llevar!

Una vegada tots quatre estan ven llevats, vestits i esmorzats surten volant fins a l’estació de tren, que es on el drac taronja treballa de maquinista. El drac taronja bufa foc dins la caldera de la locomotora i aquesta es posa en marxa i quan més fort bufa el drac mes ràpid va el tren.

No cal dir que la mama Dragona i els dragonets Flip i Flap poden anar en tren quan volen i de tant en tant aprofiten per anar a una altra muntanya on viu una altra família de dracs, però això es una altra historia que ara no s’escau.