El camió d’ escombraries lila

Has de saber que de tots els camions d’escombraries que hi ha un es molt diferent als altres, es el camió d’escombraries lila. Aquest camió es petit i silenciós i només el pots veure si la llum blava de la lluna l’il•lumina.

El camió va per tots els carrers dels pobles agafant els joguets trencats i el que es mes important de tot, a dintre de la caixa del darrera hi ha dos homes petits, que alguns diuen nans i d’altres follets.

Els nans del camió lila son molt traçuts i van agafant els joguets i els arreglen. Tant si li falta una roda com si necessita una mica de cola o s’han acabat les piles o si la sirena no sona o s’ha de posar un cargol, els nans converteixen els joguets en nous i els donen als nens que son bons.

I te’n recordes del tractor verd que vam portar al contenidor d’escombreries, els nans l’han arreglat i l’han portat a un nen petit que no tenia joguets. Ara aquest nen està molt content i dona les gracies als nans del camió d’escombraries i a l’Aris que ha sigut tan desprès.