El senyor neumàtic i el garatge tancat

Ahir vaig anar al garatge del senyor neumàtic i estava tancat. Vaig preguntar a la seva senyora i que em va dir que al matí havia vingut el senyor forner i havia portat la seva furgoneta per canviar els neumàtics.

El senyor forner va dir-l’hi: necessito canviar els neumàtics de la furgoneta per dema al matí, per que si no, no podré repartir el pa als forns i a les pastisseries. No et preocupis va dir-l’hi el senyor neumàtic, per demà ho tindràs fet.

El senyor neumàtic però no tenia neumàtics de furgoneta, només tenia neumàtics de cotxe que son mes petits i per això va tenir que tancar el garatge i anar a buscar-los al magatzem amb la seva camioneta vermella.

Quan el senyor neumàtic va arribar al magatzem va demanar a l’encarregat els quatre neumàtics per la furgoneta del senyor forner. L’encarregat va trigar força estona i només en va trobar tres. Quin problema! Va dir el senyor neumàtic, la furgoneta te quatre rodes i només n’hi ha tres, em falta una. Va demanar si en podria tenir una més per demà però l’encarregat l’hi va dir que s’hauria d’esperar un dia.

Va anar pensant fins a casa, el senyor forner necessitava la furgoneta per demà al mati i si no trobava una altra roda no podria fer-ho. Aleshores l’hi va venir al cap una idea: totes les furgonetes i tots els cotxes porten una roda de recanvi, i normalment no s’ha fet servir, està nova. Per tant, si agafo la roda de recanvi i poso les tres rodes noves tindré, tres mes una, quatre rodes.

I així ho va fer i el senyor forner va poder repartir el pa als forns i a les pastisseries.

Avui quan he anat una altra vegada al garatge el senyor neumàtic ja havia arribat la roda nova i l’estava canviat per la de recanvi que tornava al seu lloc.