El drac rosa

Als dracs rosa els hi agrada molt volar, però no els hi agrada volar sols, per tant sempre van de dos en dos o de tres en tres. A vegades però no troben cap drac amb el que volar i aleshores s’apropen a les ciutats i truquen a la porta de les cases.

Qui es? Diuen des de dins i aleshores el drac rosa es presenta: soc un drac rosa i m’agrada molt volar, però no m’agrada volar sol, que hi ha algun nen petit que vulgui volar amb mi? Aleshores, qui viu a la casa, si no hi ha cap nen petit, contesten: ho sentim molt, drac bonic, però no hi ha cap nen petit.

El drac aleshores va a una altra casi i es torna a presentar: soc un drac rosa i m’agrada molt volar, però no m’agrada volar sol, que hi ha algun nen petit que vulgui volar amb mi? i si hi ha un nen petit a la casa el papa i la mama l’hi pregunten si vol volar amb el drac i aleshores tots dos poden anar on vulguin anar: al parc, a l’estació a veure trens, a la granja del Pepet o on faci falta.

Y es que els dracs rosa no son molt grans i només poden portar un nen gran o dos nens petits com per exemple l’Aris i l’Adrià.

Els dracs rosa son molt útils als pobles i a les ciutats dons tenen un olfacte molt fi i si a un nen se li perd el gos o una ovella per la flaira que fan el poden trobar. Això si els ha de guiar el nen per que si no, no saben si es el gos perdut o un altre que passava pels voltants.

Y si el que es perd es un nen o una nena encara es mes fàcil per que cada persona te un olor diferent que queda a la roba i si al drac se li dona a olorar la roba del nen no tarda ni un moment es saber on es i en sortir a buscar-lo.